Tormans rijdt zich in de kijker in Gullegem

Fier, ontzettend fier waren we na afloop van de wedstrijd in Gullegem. De integrale Elite heren wedstrijd reden de Tormans renners prominent in beeld, deden mee voor de prijzen én verbaasde belofte Joran Wyseure wielerminnend Europa met een grandioze prestatie. De wedstrijd in Gullegem werd er een om in te lijsten.

Quinten Hermans was in ieder geval weer bij de les en kleurde samen met Tom Pidcock (die net als Quinten steeds koers wil maken) het begin van de wedstrijd. Toen Quinten een mindere passage kende ging de Brit er in de 4e ronde alleen vandoor maar de Tormans atleet gaf zich niet zomaar gewonnen. Ondertussen was onze renner uit Lichtervelde gestart met een opmerkelijke inhaalrace. Van plaats 24 fietste Joran zich ronde na ronde dichter bij een podiumplaats. Bij het ingaan van de laatste ronde was de 20-jarige West-Vlaming erin geslaagd om naar de 3e positie op te rukken en zijn ploegmaat Hermans, die intussen een nieuwe fiets had genomen na een lekke band, bij te benen. Uiteindelijk bereikte Wyseure de aankomst op de 2e plaats op 16 seconden van winnaar Pidcock. Quinten Hermans eindigde moegestreden op een knappe 3e plaats.

Tormans op 2 en 3 bij de Elite heren, onze renners zijn in ieder geval klaar voor de nationale kampioenschappen van het volgende weekend in Middelkerke !