Tormans pakt uit met Wereldkampioen

Woensdag 29 september 2021 faciliteerde Jan Tormans het officiële persmoment n.a.v. de wereldtitel en de (oververdiende) huldiging van renster Zoe Bäckstedt. De succesvolle renster van sponsoren Jef Robert en Jan Tormans veroverden op indrukwekkende manier twee medailles op het WK te Leuven, het mooiste en meest bezochte allertijden.

Bäckstedt was op het prachtige Tormans kantoor – Square One te Geel – uitgenodigd om samen met haar uiterst sympathieke en nuchtere moeder Megan Hughes de pers te woord te staan. De sponsoren, sympathisanten, pers én de voltallige damesploeg van Acrog-Tormans tekenden present voor de overweldigende huldiging.

Geert Wellens beet de spits af en introduceerde op een knappe manier en met terechte fierheid zijn poulains. Deze dames hebben, ondanks hun jonge leeftijd, al een prijzenkast om u tegen te zeggen.

Jef Robert, Voorzitter van Vlaanderens meest succesvolle jongeren-wielerteam, vertelde een verhaal van samen trainen, winnen en kijkt nu al uit naar het vervolg. Balen BC is al vele jaren hofleverancier van het profpeloton en ook nu staan er al enkele jongeren aan de grote poort van het professioneel wielrennen. Zoe Bäckstedt is vandaag de ultieme exponent van dit alles.

Jan Tormans bracht op zijn manier een authentiek verhaal over zijn passie voor het wielrennen, het geloof in de toekomst en zijn gezonde ambities. Jan staat garant voor groei samen met mensen. Hij bouwde op een grandioze manier aan Tormans – het projectsourcingsbedrijf uit de Kempen met zo’n 400 engineering, technische en administratieve medewerkers aan boord. Jan ziet gelijkenissen met het wielrennen. Hij onderstreepte zijn ambitie om renners met ijzeren wil, de juiste werkethiek en een gezonde dosis talent te ondersteunen in hun groei.

Vóór Zoe Bäckstedt de massaal uitgerukte pers te woord stond, sprak ze op een eerlijke, sprankelende én interessante manier over haar carrière, ambities en ‘the fun we had with our team’. Fantastisch om te horen dat ook bij de kersverse wereldkampioene de fun factor één van de key factoren is in haar successen.

To Zoe Bäckstedt vanuit heel het Tormans team: You rock and all the best.