Tormans huldigt zijn wereldkampioenen

Enkele maanden na Tormans een eerste Wereldkampioen mocht verwelkomen op zijn Square One was het donderdag 3 februari opnieuw feest. Joran Wyseure pakte goud bij de beloften, ploegmakker Emiel Verstrynge werd knap 2e. en Zoe Backstedt pakte opnieuw een regenboogtrui, dat werd gevierd !

Dat Tormans geschiedenis aan het schrijven is in de wielersport is een understatement. Nog geen 2 seizoenen geleden stapte bedrijfsleider, Jan Tormans, met veel enthousiasme in de wielersport en ging oa. in zee met Balen BC, de talentformatie van Jef Robert. Na een knap BK, waar Acrog-Tormans een pak Belgische titels mee naar de Kempen bracht werd het succes mondiaal op het WK in Fayetteville (US).

Dus organiseerde een enthousiast team van Tormans medewerkers een mooi persmoment waarbij alle kampioenen verzamelden. Ook de renners, de Belgische kampioenen van Balen BC, tekenden present. De broers, Bart en Geert Wellens, konden er wegens een positieve Covid-19 test niet bij zijn. Na een korte introductie en een voorwoord van Jan Tormans en Jef Robert werd er via een video verbinding met Bart en Geert Wellens nagekaart. Bart en Geert spraken vol lof over hun renners, hun kwaliteiten én bedankten ook hun trouwe medewerkers: Kobe en Alex. Tot slot gaven de kampioenen hun relaas van het WK.

De toekomst is aan de jeugd en dat is bij Tormans niet anders !