Tormans CX Team fotoshoot

“Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden”. Onder dat motto organiseerde Jan Tormans in zijn kantorencomplex te Geel (Square One) een heuse Tormans CX Team fotoshoot. Jan is sinds enkele jaren trouwe sponsor van een succesvol, professioneel cx team. Jan stelt vaak zijn sjiek complex ter beschikking aan teams die hij steunt. Ook zijn alle renners van Balen BC al meermaals te gast geweest. Donderdag 8 november was het de beurt aan de profs.

Photonews leverde een top fotograaf en deze creëerde een professioneel kader om u tegen te zeggen. Alle rensters en rensters passeerden voor zijn lens. Naast enkele klassieke portreten werden ook verschillende sponsoren in de shoot betrokken. Finaal werden er dan enkele ‘crazy pics ‘ gemaakt, moet kunnen.

Zo’n fotoshoot, zulke profesionele foto’s … is dat nodig ? Ja. Sponsoren willen hun naam/logo meer dan ooit mooi in beeld krijgen. Een WK Cyclocross haalt vlot over het miljoen kijkers op TV (Sporza). En de foto’s van zo’n heroïsche wedstrijd sieren daags nadien menige cover. En fans surfen er hevig op los op zoek naar info en knappe beelden van de atleten die ze zagen schitteren. Het is trouwens bewezen dat sportsponsoring werkt ! Organisaties die zich actief bezighouden met sportsponsoring hebben een sterke reputatie en worden gezien als een betrouwbaar merk. Bij Tormans is dit niet anders.

Hierbij al graag enkele impressies van ’the making of’ Tormans CX Team fotoshoot. De individuele foto’s kan je hier vinden. Bedankt Tormans voor de uitmuntende faciliteiten !