Opnieuw 2e plaats voor Joran in Stockholm Cyclocross weekend.

Op de tweede en meteen laatste dag van het Stockholm Cyclocross weekend kaapte Tormans renner, Joran Wyseure, opnieuw de tweede plaats in.

Van decompressie na dag één was bij de renner uit Lichtervelde niets te merken en van bij de start gaf Wyseure het volle pond. Samen met Timon Rüegg, de Zwitser die gisteren won, reden ze al in de eerste ronde weg van de rest van het peloton. Jammer genoeg reed Joran in de volgende ronde lek (vooraan) en moest de Zwitser laten gaan. In ronde 4 kwam de ambitieuze Tormans atleet, die goed hersteld was na de koers van gisteren, terug aansluiten bij Rüegg. Enkele ronden verder stond hij opnieuw ‘plat’, de Zwitser kon een definitief kloofje slaan en eindigde met 14 seconden voorsprong.

Joran stond opnieuw op het podium, opnieuw op de tweede plaats. Wellicht was hij vandaag de betere in de wedstrijd en zonder pech had het heel spannend geworden. De Fransman, Ugo Ananie, eindigde op 1’32” van Wyseure.

Proficiat met uw tweedaagse Joran. We kijken al uit naar de volgende cross!