Marie op podium van WB in Dublin

Voor het eerst in de geschiedenis van het veldrijden trok het peloton voor de WB wedstrijd naar het mooie Dublin. Het werd een schot in de roos. Het talrijk opgekomen publiek genoot en zag Tormans renster, Marie Schreiber, schitteren!

De Luxemburgse, momenteel aan een sterk seizoen bezig, reed een knappe wedstrijd in Dublin. Op het zware circuit waren het de Nederlandse younsters, Van Empel en Pieterse, die er een beklijvende wedstrijd van maakten. Schreiber was sterk, reed goed door de modder en kon finaal op een vierde plaats eindigen in de categorie van de Elite Dames !

In de categorie van de Beloften Dames stond Marie, verdiend op het podium. Marie glunderde op een mooie 2e plaats en bevestigde haar sterke seizoen opnieuw.

Proficiat Marie.

DUBLIN, IRELAND – DECEMBER 11 : SCHREIBER Marie in action & crash of Pieterse Puck (NED) of Alpecin – Fenix during the 9th leg of the women elite UCI cyclo-cross World Cup 2022 – 2023 race, the Dublin cyclocross on December 11, 2022 in Dublin, Ireland, 11/12/2022 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News