Kevin Kuhn klaar voor Tabor.

Kevin Kuhn, de Tormans CX atleet, is na drie overwinningen op rij klaar voor zijn eerste Wereldbekerwedstrijd in Tabor. We spraken de Zwitser toen hij op vrijdag 21 oktober onderweg was naar Tsjechië en hoorden een uitermate gemotiveerde renner.

Na de goede stage in Albir (Spanje), met vele trainingsuren, nam ik wat gas terug en daarna hernam ik de trainingen ifv. de competitie. Tijdens mijn laatste wedstrijd in Steinmaur (Zwitserland) had ik heel goed gevoel op de fiets. De 3 overwinningen in mijn thuisland geven me veel vertrouwen en naar mijn gevoel ben ik nooit beter in conditie geweest dan op dit moment. De cross in Tabor wordt een eerste test tussen de wereldtop.

Kevin Kuhn
UCI World Cup Tabor 2021 – Tabor, held on 14/11/2021_CZECH REPUBLIC,Tabor. (Photo by Alessandro Volders / @cyclingmedia_agency).

Een Wereldbekerwedstrijd is altijd speciaal en ook ik kijk er naar uit. Een top tien plaats moet voor mij zeker kunnen en mogelijk zit er zelfs een mooie ereplaats in. Maar ik focus me niet zozeer op het finale resultaat. Wanneer ik, gevoelsmatig, de race heb kunnen rijden die ik wil rijden ben ik tevreden. Het seizoen is nog lang !

Kevin Kuhn