Jan Tormans gast op Tour de France

Jan Tormans, sterke man achter het succesbedrijf Tormans en fervente wielersponsor, werd op zondag 24 juli ll. ontvangen om de finale etappe van de Tour de France te komen meemaken in Parijs. De spectaculaire rit met verschillende passages over de wereldberoemde Champs Élysées is altijd een belevenis en ook in 2022 was dit niet anders.

Het logo van Tormans prijkt al twee seizoen op het shirt van de World Tour ploeg Intermarché Wanty-Gobert en dus werd Jan Tormans uitgenodigd om samen met het ganse team, van de succesformatie uit Doornik, de renners een laatste keer aan te moedigen. Finaal reeds onze land- en streekgenoot, Jasper Philipsen, als eerste over de meet. IWG renner, Alexander Kristoff, werd knap derde !

Tour de France 2022 -Photo by Alessandro Volders / @cyclingmedia_agency

Na deze laatste rit werden de zichtbaar vermoeide maar gelukkige renners met veel sympathie en enthousiasme ontvangen in de IWG Vip ruimte langs het parcours en werden er meerdere leuke foto’s genomen. De uitgelaten sfeer op een van de mooiste boulevards van de wereld was uniek. Nederlander Taco van der Hoorn was sponsor Jan Tormans erg erkentelijk en poseerde voor een toffe foto.

Een dikke proficiat aan heel het team.