CX Stage Livigno 2021 – dag 7

Woensdag 1 september 2021

Ondertussen zijn de renners volledig geacclimatiseerd en kregen ze op de zevende dag een lange en intensievere training voorgeschoteld. Ploegleiders Bart en Geert Wellens motiveerden de renners om zich niet te sparen en het gaspedaal enkele keren volledig in te drukken.

Vanuit de uitvalsbasis in Livigno werd er koers gezet richting Valdidentro en reden de atleten via Bormio en Mondadizza naar Tirano (75km). Vanuit deze plaats werd er terug noordwaarts gefietst en ging het langs het Lago di Poschiavo (100km) en Pisciadel richting Livigno om na in totaal 125km en 2.650 hoogtemeters aan het hotel te arriveren.

Dat de sfeer bij renners en staff goed zit is een understatement om u tegen te zeggen. Dit is de verdienste van elke renner, van de ploegleiding en de staff. De intensieve en kwaliteitsvolle trainingen op hoogte worden door Bart en Geert Wellens gekruid met aanstekelijk enthousiasme, een hoge fun factor om nog maar te zwijgen van de legendarische lachsalvo’s van de broers. Zo wordt er een dynamiek gecreëerd die de basis vormt om op een professionele én aangename manier zich optimaal te kunnen voorbereiden op het nieuwe veldritseizoen. Een werkomgeving waar mensen zich goed voelen is de bodem om te presteren, vandaag en morgen. Bij atleten is dit niet anders en daar hechten wij bij Tormans veel belang aan!

We are Tormans, we are cyclocross!