Corné wil knallen !

Corné van Kessel begint op de zondag 25 september aan mogelijk zijn laatste maanden in de kleuren van het Tormans cyclocross team. Van Kessel die een vaste waarde is in het peloton van veldrijders wil zich heel graag tonen en hoopt zich in de kijker te rijden.

We spraken de renner tijdens de stage in Albir (zie onderstaande video) en telefoneerden Corné vandaag en polsten naar zijn voorbeschouwing voor de Exact cross te Beringen. De cyclocross op en rond de terril is voor de Tormans CX renner de eerste van het seizoen en of hij er naar uit kijkt !

“Er heerst wat gezonde spanning. Zo’n eerste cyclocross is altijd een beetje afwachten hé. Het is een eerste test op een bijzonder lastig parcours en dan is het altijd afwachten hoe jouw eigen conditie is tov. de andere profs. Bovendien is de mijncross heel eerlijk. Dadelijk na de start start is er een serieuze klim en wanneer je hier al te snel over je toeren gaat kan je het vergeten om een mooi resultaat te rijden. Het is dus een kwestie van te doseren maar wel proberen mee te gaan. Ik heb Beringen nog niet vaak kunnen rijden. Vorig jaar bv. waren we nog met het team op hoogtestage in Livigno. Maar zondag ben ik dus wel bij en ik kijk er naar uit.”

Corné van Kessel
Corné van Kessel kijkt vooruit en wil zich in de kijker rijden.