Axel van den Broek na één seizoen terug naar Acrog-Tormans

Axel van den Broek rijdt vanaf 1 januari terug voor Acrog Tormans. Opvallend, want een jaar geleden verliet de talentvolle renner uit Ravels het team van voorzitter Jef Robert om zijn geluk te beproeven bij Bert Containers Pauwels Sauzen. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat dit zowel voor de renner als het team een win-win-situatie zal geven.

“De keuze om terug te keren naar Acrog Tormans is voornamelijk ingegeven omwille van het uitgebreide wegprogramma dat je daar als nieuweling kan rijden” verklaart van den Broek zijn keuze. “Dit in tegenstelling tot mijn huidige ploeg, waar alles gericht is op het veld en veel minder op grotere wegkoersen. Om mezelf echter volledig te ontwikkelen is zowel het wegprogramma als het veldritprogramma belangrijk.”

Axel van den Broek.

Voorzitter Jef Robert moest niet lang nadenken toen de entourage van Axel begin september de vraag stelde om terug te keren. Toen we geïnformeerd werden over een mogelijke terugkeer moesten we niet lang nadenken.  We zijn nog steeds overtuigd van zijn klasse en willen hem verder ondersteunen richting een mooie wielertoekomst. Zowel op de weg als in het veld.

Dat wij al jaren met het team investeren om onze jeugd internationale ervaring te laten opdoen is een extra troef waar we regelmatig de vruchten van plukken. Komt er ook bij dat beloftevolle veldrijders op termijn kunnen doorgroeien tot het inmiddels bekende Tormans CX team waar momenteel Quinten Hermans en Corné Van Kessel de vaandeldragers van zijn.”

Welkom Axel.