3 op 3 voor Kevin Kuhn in Zwitserland

Kevin Kuhn, de sympathieke Zwitser, van het Tormans CX team is sterk aan de start van het seizoen begonnen. In zijn thuisland bereidde hij zich voor op de Wereldbekerwedstrijd in Tabor, reed drie wedstrijden en won ze alle drie. Van een geslaagd seizoensbegin gesproken !

Op 25 september startte Kevin zijn eerste cross van het seizoen in de Radcross Illnau. Kevin won na een knappe race voor de Fransman Menut en zijn landgenoot, Treudeler. Zijn eeuwige Zwitserse concurrenten Rouiller en Rüegg eindigden in de top 10.

De stage in Albir (Spanje) was erg goed dit jaar. Het weer was erg goed, we trainden vele uren en dat loonde. Na de 3 wedstrijden in Zwitserland heb ik misschien wel mijn beste vormpeil ooit te pakken. De eerste Wereldbekercross in Tabor wordt een eerste, interessante kennismaking met de top. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Kevin Kuhn

De tweede wedstrijd reed Kevin tijdens de Radquer Mettmenstetten en ook die wedstrijd won Kevin. Na een sterk begin kon hij opnieuw de Fransman David Menut en Timon Rüegg achterlaten. De Tormans renner maakte er een solo van en won uiteindelijk met 37 seconden voorsprong op de nummer twee en 1’15” op de nummer 3.

De laatste cross van het drieluik reed Kevin tijdens de Internationale Radquer Steinmaur wedstrijd. Na de twee overwinningen startte Kevin met veel vertrouwen aan de race. De Belg, Anton Ferdinande eindigde twee op 38″ en Zwitsers talent Finn Treudler eindigde derde op 53″.